Group Group Group Group Group Group Group Group Group

Framework was built without full bitcode - Framework bitcode already enabled


#1

Hello, have been struggling for few days… Basically I have build a compiled released framework and distribute it with cocoaPods. The problem is that then archiving this framework application gets the following error:

ld: bitcode bundle could not be generated because ‘/Users/apple/Desktop/testingPodsAcrossversions/Pods/Pod/Pod.framework/Pod’ was built without full bitcode. All frameworks and dylibs for bitcode must be generated from Xcode Archive or Install build file ‘/Users/apple/Desktop/testingPodsAcrossversions/Pods/Pod/Pod.framework/Pod’ for architecture arm64

I have did these things:

** Search for Enable Bitcode setting and set it to YES for Debug and Release modes.

** Search for bitcode settings. Add -fembed-bitcode in both Debug and Release modes or you can add -fembed-bitcode-marker in Debug and -fembed-bitcode in Release mode.**

Add BITCODE_GENERATION_MODE under User Defined setting , and then add bitcode for both Debug and Release modes or you can add markerin Debug and bitcode in Release mode.

I only need release version, so I did not built an universal framework, just release version… I would genuinely like to solve this issue, because it has been a nightmare for me…
Also other people are getting this error, we need to solve this problem once and for all!



#2

@raywenderlich Ok, I am really depressed… why nobody helps??? here is more detailed info:


#3

Hi @wellbranding, sorry to hear that you are having a hard time resolving this issue. I can understand the frustrations. I’m not 100% sure how to solve this issue because I personally have never come across it but I’d like to provide a suggestion. Have you tried setting the skip install to NO? Then export the archive to the framework.

Best,
Gina