Group Group Group Group Group Group Group Group Group

Chapter 12: Running app from physical device gives error "Connection refused"

When running the app on the simulator everything works, but when I try and run the code from my iPhone 11 Pro, I get the following error.

2020-10-10 13:13:00.698589+0200 TILiOS[995:84641] [connection] nw_socket_handle_socket_event [C1.1:2] Socket SO_ERROR [61: Connection refused]

2020-10-10 13:13:00.701632+0200 TILiOS[995:84641] [connection] nw_socket_handle_socket_event [C1.2:2] Socket SO_ERROR [61: Connection refused]

2020-10-10 13:13:00.703308+0200 TILiOS[995:84641] Connection 1: received failure notification

2020-10-10 13:13:00.703373+0200 TILiOS[995:84641] Connection 1: failed to connect 1:61, reason -1

2020-10-10 13:13:00.703404+0200 TILiOS[995:84641] Connection 1: encountered error(1:61)

2020-10-10 13:13:00.711549+0200 TILiOS[995:84674] Task <5D3446D3-8916-4F0E-B1C5-91CDE4C67C33>.<1> HTTP load failed, 0/0 bytes (error code: -1004 [1:61])

2020-10-10 13:13:00.717426+0200 TILiOS[995:84674] Task <5D3446D3-8916-4F0E-B1C5-91CDE4C67C33>.<1> finished with error [-1004] Error Domain=NSURLErrorDomain Code=-1004 “Could not connect to the server.” UserInfo={_kCFStreamErrorCodeKey=61, NSUnderlyingError=0x280bc3180 {Error Domain=kCFErrorDomainCFNetwork Code=-1004 “(null)” UserInfo={_kCFStreamErrorCodeKey=61, _kCFStreamErrorDomainKey=1}}, _NSURLErrorFailingURLSessionTaskErrorKey=LocalDataTask <5D3446D3-8916-4F0E-B1C5-91CDE4C67C33>.<1>, _NSURLErrorRelatedURLSessionTaskErrorKey=(

"LocalDataTask <5D3446D3-8916-4F0E-B1C5-91CDE4C67C33>.<1>"

), NSLocalizedDescription=Could not connect to the server., NSErrorFailingURLStringKey=http://localhost/api/acronyms, NSErrorFailingURLKey=http://localhost/api/acronyms, _kCFStreamErrorDomainKey=1}

I’m guessing this could be because running from my phone “localhost” is not accessible but changing my baseURL to my machines ip: “http://192.168.1.7:8080” does not work. Also tried adding “Allow Local Networking: Yes” in Info.p list but found no joy.

Running:
macOS Catalina v.10.15.7
Xcode: v.12.0.1
Docker: 2.4.0.0

This is not a show stopper but I would really love to figure it out and any help would be appreciated?